Onderwijs

Onderwijs in het museum
Het Amsterdam Museum is de ideale plek om alles te leren over de stad Amsterdam. Ons museum herbergt een schat aan herinneringen, inkijkjes in het verleden en een overzicht van de geschiedenis van het mooie Mokum. Ook de stad van de toekomst wordt hierbij niet vergeten. In het Amsterdam Museum vind je het Amsterdam van toen, nu en later. Wij zijn de stad in het klein!

Educatief en inclusief
Onze tentoonstellingen zijn geschikt voor iedereen met een interesse in de stad. We bieden lesmateriaal, educatieve rondleidingen en spelletjes voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, studenten en anderstaligen. Jong en oud zijn bij ons welkom om op een toegankelijke manier te leren over de identiteit van Amsterdam. Inclusiviteit is daarbij een enorm belangrijk onderwerp voor ons. Wij bieden daarom ook programma’s aan speciaal voor slechthorende, dove, slechtziende of blinde kinderen. 

Wil je meer weten over ons educatieve aanbod? Klik dan op een van de knoppen hieronder, lees over de mogelijkheden en reserveer direct!

Meld je aan voor de Nieuwsbrief